Drone van Film Meisjes in boom beland

Vanuit de tuin zag ik ze de hele tijd al naar boven kijken en vroeg me al af of er een kat in de boom was gekropen. Dit gevoel werd nog eens bevestigd nadat er een hoogwerker aan de andere kant van ’t Loug werd gepositioneerd. Deze geheel belangeloos beschikbaar gestelde hoogwerker van Weel Schoon uit Spijk was door Henk Sikkema klaar voor gebruik gemaakt zodat Andre Battjes als reddende engel een drone uit zijn benarde positie kon bevrijden. De Fim Meisjes waren een uur eerder een bruidsreportage met hun drone aan het filmen toen het apparaat in een van de overhangende takken boven de kerkgracht vast kwam te zitten. De Film Meisjes waren ontzettend blij dat ze hun drone weer veilig in hun armen konden sluiten. Een bezoekje aan hun website is  absoluut meer dan de moeite waard.

Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda