Bloemetjesmarkt bij 3Borg in Spijk

Hemelvaartsdag geopend

Bloemenshop 3borg Spijk organiseert tijdens de feestweek een 3 daagse bloemetjesmarkt in en om de winkel aan de schoolstraat. Aanstaande donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag), Vrijdag 26 mei en Zaterdag 27 mei (Jaarmarkt Spijk) is tijdens de bloemetjesmarkt de schoolstraat afgesloten voor al het verkeer. De schoolstraat is voor deze gelegenheid feestelijk aangekleed. Er is tijdens de bloemetjesmarkt een ruim assortiment kamerplanten, snijbloemen en buitenplanten (zoals parkgoed), diverse hangers en vaste planten te koop. Tijdens de bloemetjesmarkt kunt u profiteren van superaanbiedingen, zie hiervoor onze facebookpagina / Bloemenshop 3Borg Spijk.
Rondom de winkel worden tevens diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Openingstijden tijdens de 3 daagse bloemetjesmarkt: Hemelvaartsdag 25 mei , Vrijdag 26 mei en Zaterdag 27 mei open van 8.30 uur tot 18.00 uur.
U bent van harte welkom

Dorpsagenda