Halve marathon tegen mensenhandel en onrecht

In mei 2017 ga ik voor A21 een halve marathon (muskathlon) rennen in Griekenland/Bulgarije om op te staan tegen mensenhandel en onrecht in de 21e eeuw. Ik wil mijn gezonde lichaam gebruiken om op te komen voor diegenen die niet voor zichzelf op kunnen komen en niet in vrijheid leven door hun omstandigheden. Ieder mens verdient het om in vrijheid te kunnen leven.
A21 is een wereldwijde organisatie die opkomt voor het onrecht in de 21e eeuw door in te zetten op: Preventie, Bescherming, Vervolging en Partnerschap.

Daarom word er op donderdag 2 maart een collecte gehouden in Spijk, waarmee u een kleine bijdrage kunt doen om A21 te ondersteunen.

Help mij in de strijd tegen mensenhandel!

Voor meer informatie over mijn activiteit en reis:
https://www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/1334/anke-pijper.html

Anke Pijper