Oud en Nieuw in de speeltuin

Oud en Nieuw in Spijk werd dit jaar gevierd zonder brandbult, wat veel inwoners erg jammer vonden. Helaas was er geen geschikte plek te vinden dit jaar. De Brandbult Organisatie week daardoor uit naar de speeltuin. Vuur was er volop aanwezig middels grote vaten die werden gevuld met hout. Hier kon iedereen zich een beetje opwarmen, want het was best koud. De organisatie had op het panna veldje ook een aantal tenten neergezet met picknickbanken, ook een toilet was aanwezig. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek konden de aanwezigen elkaar de hand schudden. Ik heb me prima vermaakt en hoop de vele aanwezigen met mij. Ik wil de Brandbult Organisatie bedanken voor het organiseren van dit evenement voor alle inwoners van Spijk.
De bijgevoegde foto’s zijn helaas niet van goede kwaliteit, maar geven hopelijk toch een indruk van het evenement.

Linda Scheltens

Dorpsagenda