Kinese Fysiotherapeuten

Het is niet vanzelfsprekend dat het lichaam altijd klachtenvrij kan bewegen. Dit beseft u vaak pas op het moment dat er lichamelijke klachten ontstaan en het lichaam even niet meewerkt. De fysiotherapeut, de specialist in bewegen, weet hier alles van.

“KINESE” komt uit het Grieks en betekent ‘beweging’. Beweging als kenmerk van ons vak. Wij willen “Blijvend in Beweging” zijn en hopen dat ook met u te kunnen bereiken. De praktijk biedt een doelmatige en kwalitatief hoogwaardige aanpak waarin persoonlijke benadering en betrouwbaarheid voorop staan.

Kinese Fysiotherapeuten is een HKZ gecertificeerde praktijk waar 25 fysiotherapeuten werkzaam zijn.
Er zijn zes verschillende locaties waarvan één in Spijk, één in Delfzijl, twee in Appingedam, één in Wagenborgen en één in Woldendorp.

Locatie Spijk
Kinese Fysiotherapeuten is al sinds de jaren ‘80 gevestigd in de praktijkruimte aan ’t Loug 13. In de behandelruimte kan de fysiotherapeutische zorg worden gegeven met name voor mensen uit Spijk en de omliggende dorpen zoals Bierum, Godlinze, Losdorp en Holwierde. Er wordt op deze locatie samengewerkt met de huisarts C. Cijsouw en andere paramedici.
Nienke Timmer en Paulien Nuiver zijn hier werkzaam als fysiotherapeuten. Nienke is aanwezig op maandag en donderdag en Paulien op dinsdag en vrijdag. Samen met Anouk Landman verlenen zij tevens de fysiotherapeutische zorg bij patiënten thuis of in inrichtingen c.q. verzorgingstehuizen in Spijk en omgeving. U kunt terecht met allerlei verschillende klachten aan het bewegingsapparaat. In Spijk zijn we gespecialiseerd in handtherapie en behandelingen met Medical Taping.

Meer weten over Kinese fysiotherapeuten? Bezoek onze website op kinesefysio.nl. Heeft u lichamelijke klachten en wilt u een afspraak maken? Bel ons op 0596 – 613 066 of mail ons op info@kinesefysio.nl.