Spijk op de kaart

Spijk op de kaart

Hoe kunnen we het dorp aantrekkelijker maken voor het toerisme en voor de inwoners van Spijk?
In januari zijn we met een klein groepje begonnen met brainstormen. Vele ideeën passeerden de revue, maar we kunnen nog veel meer ideeën gebruiken. Dus heb je een idee, wil je meedenken, meehelpen en/of je aansluiten bij de groep dan kan dat via spijkopdekaart@gmail.com .
Om een start te maken hebben we het idee opgepakt om de tunnel aan de Hoofdweg Zuid te beschilderen. Dit idee kwam ook al een aantal keren voorbij als aanvraag voor het dorpsbudget. We hebben een kunstenaar gevonden die (tegen betaling) een kunstwerk op de tunnel wil schilderen. Het is dan de bedoeling dat wij met een groep inwoners gaan “schilderen op nummer”. Eerst zal er een vergunning aangevraagd moeten worden en zullen we het nodige geld bij elkaar moeten zien te krijgen. Hiervoor zouden we bijvoorbeeld het dorpsbudget en het Loket Leefbaarheid aan kunnen spreken.
Aangezien dit dus nogal wat kosten met zich meebrengt en hulp van inwoners m.b.t. het schilderen, zouden we eerst graag willen weten of er draagvlak voor is vanuit het dorp.
Daarom vragen wij uw mening d.m.v. onderstaande poll.

Enkele voorbeeldfoto’s van kunstenaar Martin Horneman

 

 

Vindt u het beschilderen van de tunnel een leuk idee?

  • Ik vind het een leuk idee (66%, 33 Stemmen)
  • Ik vind het geen leuk idee (20%, 10 Stemmen)
  • Het maakt mij niet uit (14%, 7 Stemmen)

Aantal stemmen: 50

Laden ... Laden ...

 

Werkgroep Spijk op de kaart