Dorpsbelangen zoekt nieuwe bestuursleden

Wij zijn opzoek naar jou!!

Dorpsbelangen is op zoek naar enthousiaste bestuursleden! Stichting Dorpsbelangen Spijk is een constructief, gezellig en hecht team van 4 betrokken inwoners. Naast de activiteiten die we organiseren, vertegenwoordigen we de belangen van het dorp naar de gemeente toe en in diverse andere situaties. Ook onderhouden we contacten met de andere verenigingen en stichtingen in het dorp, om ervoor te zorgen dat Spijk een actief dorp is en blijft, met vele voorzieningen en een bruisend dorpsleven.
We zoeken naar een man of vrouw die bereid is om zich in te zetten voor de belangen van het dorp, die zijn/haar talent wil inzetten en die een netwerk heeft of bereid is te investeren in een netwerk in Spijk. Communicatieve vaardigheden, politieke en/of organisatorische kwaliteiten en motiverend vermogen zijn belangrijke competenties.
Natuurlijk kun je altijd meer of minder tijd in vrijwilligerswerk stoppen, maar voor deze functie moet je rekening houden met een tijdsinvestering van 8 uur per maand. Dit betreft het voorbereiden van de maandelijkse vergadering, het bezoeken van een bijeenkomst, het onderhouden van contacten en het mede organiseren van activiteiten, reageren op stukken, afstemming met medebestuursleden, etc.
Ben jij of ken jij iemand die aan dit profiel voldoet en die het wel ziet zitten of die het op zijn minst een overweging waard vindt? Neem dan contact op met de voorzitter Johnny Sikkema, via het contactformulier op www.dorpsbelangenspijk.nl

Eugenie Frasa