Afscheid / gala groep 8

De leerlingen van groep 8 hebben op woensdag 13 juli afscheid genomen van de basisschool. De leerlingen kwamen om 13.30 uur op school. Na “gooinstructies” van meester Peter gingen de leerlingen de klassen rond om snoepjes te strooien. Om 14.00 uur werden de leerlingen één voor één, door alle leerlingen van CBS De Borgstee, uitgezwaaid op de rode loper. Voor sommige meiden was dit een emotioneel moment. `s Avonds werden de leerlingen om 17.00 uur bij het huis van meester Peter verwacht. Daar vandaan gingen ze per paard, oldtimer of per brandweerauto naar school. Daar liepen ze in galakleding over de rode loper. Vervolgens gingen we naar binnen om te luisteren naar de afscheidsspeeches. Om 18.10 uur werd er door de leerlingen een afscheidskado aangeboden.De leerlingen gaven de school een prachtige houten bank kado. De bank is gemaakt door de heer Raangs, waarvoor hartelijk dank! Om 18.20 uur gingen leerlingen en leerkrachten naar Passe Partout om te bowlen en gourmetten. Het was een dag met een gouden randje!

Meer foto`s van deze dag staan in het fotoalbum op onze site: www.cbsdeborgstee.nl

Dorpsagenda