Nieuwe ondernemer in Spijk

U kent het misschien. Dan weer 5 kilo er af en er zo weer 10 kilo bij. Ik heb lange tijd op die manier met mijn gewicht getobd. Na diverse afslankprogramma’s en dieëten te hebben geprobeerd, ben ik op zoek gegaan naar meer informatie over afvallen. Hoe meer ik las hoe enthousiaster ik werd over het vakgebied. Uiteindelijk besloot ik de opleiding tot gewichtsconsulent te volgen en er mijn nieuwe beroep van te maken. Het feit dat mede door mijn hulp mensen weer beter in hun vel zitten, weer in balans zijn en gezonder leven is mijn grootste drijfveer.

Kitty Wiersema, gewichtsconsulent
Mensen helpen zit in mijn bloed. Of het nu op het werk is of in een verenigingsbestuur, ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te helpen met het oplossen van problemen. Ik heb altijd met veel plezier in de gezondheidszorg gewerkt, eerst als dokters-assistente en later als medisch secretaresse. Na 20 jaar besloot ik de zorg te verlaten en voor mezelf te beginnen als gewichtsconsulent.

Last van het jojo-effect?
U valt af en komt weer aan. En elk jaar komen er weer een paar kilootjes bij. Op die manier wordt u in een paar jaar tijd zomaar tien kilo zwaarder. Het risico op gezondheidsproblemen neemt toe en u merkt dat bewegen zwaarder wordt.

Weet u wat u elke dag eet?
Veel mensen eten ongemerkt meer dan ze denken. Het is de belangrijkste reden dat afvallen niet meevalt. Het doorbreken van uw eetgewoonten en het aanleren van een passend eetpatroon is wat ik doe.

Wilt u afvallen? Heeft u moeite op gewicht te blijven? Toe aan een gezonde levensstijl? Meer grip op uw eetpatroon is een goede eerste stap op weg naar een gezonde levensstijl. Daar kan ik u bij helpen.
Wilt u meer weten neem dan eens een kijkje op FB amgv  U kunt mij ook bellen: 0638906338

Kitty Wiersema

Dorpsagenda