Regiotoernooi in Uithuizen

Heel zenuwachtig begonnen de jongste meiden aan hun ( 1e ) wedstrijd. Irene, Meri, Gwen en Silke turnden in de mini-instap, maar wisten helaas geen prijs te pakken ondanks hun goede oefeningen. Roy-Yi en Vera van TCA SPIJK lieten ook mooie oefeningen zien bij de instap en dat resulteerde in een mooie 2e plaats voor Vera Sunder. ‘s Middags moesten Simone en Tineke hun kunsten vertonen bij de pupillen 1. Simone liet hier en daar nog een steekje vallen maar Tineke Pestman werd overtuigend kampioen in haar klasse. Finette en Annelin hebben bij de jeugd 1 goed gepresteerd maar ook zij konden zonder prijs naar huis , net zoals Chantal bij de junioren. Aimee Reinders wist iedereen te verbazen door de 2e prijs te behalen ondanks de weinig trainingsuren i.v.m. blessures. Al met al een goed resultaat voor de turnsters uit Spijk.

Geke Pater