Gastendag en tentfeest 2016

Dorpsbelangen Spijk is samen met de gastendag- en tentfeestcommissie alweer druk bezig met de voorbereiding van de grote feestweek van 2016, die is van zaterdag 28 Mei t/m zaterdag 4 Juni 2016

Op zaterdag 28 Mei is de jaarmarkt en op zaterdag 4 Juni is de gastendag en het tentfeest.

Het programma is nog niet helemaal klaar, maar zal zodra het bekend is via terptips, dorpsbelangen spijk.nl en spijk.net  bekend worden gemaakt.

Nu heeft de gastendagcommissie  eigenlijk een andere naam voor de dag bedacht want wij vinden dat deze dag niet alleen voor de gasten is maar voor iedereen uit Spijk en omgeving, en voor jong en oud dus willen we hem voortaan Spijksterdag gaan noemen. Want waren er de vorige keer op het gezellige Horecaplein al niet veel inwoners van Spijk te vinden.

Nu hebben we al veel adressen van inwoners en oud inwoners van spijk maar misschien weet iemand nog wel iemand die ook graag wil komen op die dag, geef het e-mailadres  of gewone adres door en wij zullen hem of haar of samen gaan uitnodigen.

Ook is het leuk om die dag een reünie van je vriendenkring of een schoolklas te organiseren, wij zorgen dan voor het eten en drinken en onderdak en `s avonds naar het tentfeest,  jullie hoeven alleen maar de email adressen door te geven en wij zullen ze uitnodigen.

Het e-mailadres van de Spijksterdag is     spijksterdag@gmail.com

Ook zal in begin 2016 een facebook pagina worden aangemaakt.

 

namensDorpsbelangen Spijk , henk Sikkema