Uitreiking strategisch beleidsplan Noordkwartier

Vandaag werd op CBS De Borgstee in Spijk het strategisch beleidsplan van Noordkwartier uitgereikt aan Sylvie Kasemier, de jongste leerling van Noordkwartier. Tevens onthulde zij de bijhorende poster, samen met adjunct directeur, W. Drenth. Voor de leerlingen van groep 8 was een belangrijke rol weggelegd. Zij hebben de uitreiking geregeld met een coachende rol voor de directeur en de leerkracht. Zo moesten de leerlingen o.a. zelf statafels bestellen, koffie en thee zetten, mensen verwelkomen,  zaal inrichten, enz. De leerlingen mochten zelf een keuze maken voor een werkgroepje. Zo kon iedereen zijn eigen talent laten zien. Eén van de vijf speerpunten die in het strategisch beleidsplan ook naar voren komt is het punt: talenten. Stichting Noordkwartier wil bij leerlingen alle talenten naar boven halen: op cognitief, creatief en sociaal gebied. Daarvoor creëren we ruimte binnen onze scholen. De andere speerpunten voor de komende jaren zijn: professionaliteit, toekomst, samenwerking en kwaliteit. Al deze speerpunten kan men vanaf heden met een QR code bekijken die op de waaier (het strategisch beleidsplan) van Noordkwartier staan.

Peter van Kooten

Dorpsagenda