Overwinning met een zwarte rand

Poolster won vanmiddag ook de tweede competitiewedstrijd. Vorige week werd Middelstum in eigen huis met 0-1 verslagen.

Poolster begon moeizaam aan de wedstrijd en keek dan ook binnen 10 minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Langzamerhand kwamen de gastheren beter in de wedstrijd. Na een half uur spelen maakte Johan de Groot de gelijkmaker uit een corner. Op slag van rust voltrok zich het drama.

Johan Dijkman stapte ongelukkig op de bal in het eigen strafschopgebied, hoe het precies gebeurde weet ik niet maar het zag er niet goed uit. Met een enkel of beenbreuk werd Johan per ambulance van het veld gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Hij kreeg van alle spelers nog een hand of knuffel, een indrukwekkend gezicht. Vanaf deze plek wensen we de aanvaller van het eerste elftal heel veel sterkte!!

In goed overleg werd besloten na een lange pauze om de tweede helft uit te spelen. Johan riep nog vanuit de ambulance : 3 punten jongens!!

Poolster speelde een prima tweede helft. Vincent , Johan de Groot en vlak voor tijd Kevin Bijlsma zorgden dat Poolster deze beladen middag met een 4-1 overwinning van het veld stapte.