Lekkere overwinning

We hadden nog iets goed te maken. De details laat ik voor wat ze zijn. In de auto hadden we het er nog over maar eigenlijk had ik een goed gevoel en reden we vol goede moed naar Westerlee. We zagen nog net dat oud trainer Guus Zantinga z’n grasmaaier wegzette. Die komt ook kijken zei ik nog.

het was goed toeven deze middag in Westerlee, heerlijk voetbalweer en even bijkletsen met de oud trainer.

Poolster begon goed aan de wedstrijd. De eerste 25 minuten waren absoluut voor de Spijksters. 7 Corners in 10 minuten tijd was een belangrijk wapenfeit alleen hoefde de keeper niet in te grijpen. Langzamerhand kwamen de gastheren beter in hun spel. Hun speldenprikken waren niet ongevaarlijk en dus moest Kees een paar keer vol aan de bak. Het was in deze fase maar goed dat Westerlee niet echt scherp was.

Ook in de tweede helft kregen we het moeilijk. Westerlee was fysiek sterk en daar hadden sommige spelers het moeilijk mee. Maar Poolster staat goed als ploeg en zorgde ervoor dat ook Westerlee niet echt tot goede scoringskansen kwam. En was er dan een goed schot dan wist Kees deze steeds goed te pareren.

Dan een pass van Robin, Kevin krijgt de bal mee en schiet onder de keeper van de gastheren door. Een blauwdruk van de goal in Middelstum. Westerlee moet nu  komen. Het is nu echt een dejavu. Westerlee drukt en Poolster krijgt middels behoorlijk wat uitvallen de kans om de wedstrijd op slot te gooien. net als twee weken terug lukt dit niet, gelukkig stappen we ook nu met een zwaar bevochten 0-1 van het veld.