Een smerige bende


Tijdens wandelingen door het park in Spijk, valt het mij iedere keer op dat rond de bankjes zo’n rotzooi ligt. Chipszakken, lege pakjes shag, petflessen, blikjes energiedrank en verdere troep. Diepgaande analyse van het vuil leert mij dat het afval uit B merken bestaat. Shag van de merken Look Out, Silver, Terminus, Sudden Death, Ruba en andere onbekende merken. Geen Chips van Lays of blikjes van Red Bull. Ik wil hier niet suggereren dat kopers van B merken potentiële rotzooimakers zijn, dat is te kort door de bocht, maar toch.

Ik hoop dat de vervuilers van het openbare groen iets opsteken van deze column en hun troep voortaan thuis weggooien. Veel fiducie heb ik er overigens niet in, want de smeerlappen hebben waarschijnlijk te weinig intellectuele bagage om dit simpele verhaaltje te begrijpen.

7 gedachten over “Een smerige bende

  • 23 maart 2014 om 16:44
    Permalink

    mogelijk vanuit het dorpsbudget afvalbakken plaatsen

  • 23 maart 2014 om 17:18
    Permalink

    Ach Ben, al stonden er ik-weet-niet-hoeveel afvalbakken, dan gooien mensen hun zooi er preferabel nog naast. Gebrek aan opvoeding???

  • 23 maart 2014 om 18:32
    Permalink

    Hoe vaak ik al rotzooi uit de speeltuin heb gehaald weet ik niet, maar het is niet normaal. Emmers vol afval,en er staan afvalbakken genoeg op de speeltuin!!
    Even beter zoeken!!!

  • 23 maart 2014 om 18:36
    Permalink

    Hoeveel rotzooi ik per jaar uit de speeltuin haal, is niet normaal, daar staan afvalbakken genoeg om het er in te doen, maar dat is moeilijk denk ik!!!!

  • 24 maart 2014 om 12:37
    Permalink

    Als ik dit lees rijzen mijn haren te bergen. Moet er nog veel gebeuren, een van die acties zou kunnen zijn de bakken op tijd leeg maken, ik loop ook wel eens door de speeltuin en zie dan dat de bakken overvol zijn.Nu met de nieuwe participatie samenleving zou het toch moeten lukken om dit probleempje in de speeltuin op te lossen.

    Ben

  • 27 maart 2014 om 08:04
    Permalink

    Vergeet ook niet al dat hondenpoep,is ook niet normaal .Je moet naar beneden kijken als je op de stoep loopt.Dus mijn optie is ,op de weg.
    Mischien ook handig om een aparte plaats voor die dieren om hun behoefte te doen.Maar dat is aan hun baasjes,die weten wel beter denk ik!!!.

  • 27 maart 2014 om 15:48
    Permalink

    Beste Hillie. Ben het helemaal met je eens. Bedenk wel als het baasje geen of weinig opvoedihg heeft gehad of zeer egoisties is ingesteld het probleem nooit word opgelost. Maar je sugestie om een hondenuitlaat plaats te creeren is een goed plan. Weer een puntje voor het dorpsbudget.

    drolliger groeten Ben

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda