Open podium Ede Staal in de Spijkster Muziekkamer

Na een fantastisch geslaagd concert op zaterdag 3 augustus, werd zondag het muziekweekend afgesloten met een open podium met als thema Ede Staal. Klik voor de video impressie op het plaatje hieronder.
Piet-Jan Schalk

6 gedachten over “Open podium Ede Staal in de Spijkster Muziekkamer

  • 5 augustus 2013 om 11:34
    Permalink

    Lieve PietJan,

    Wat een mooie video Piet Jan! En dat lijkt maar speels alles “EVEN” tussen door? Wat een unieke en bijzondere beelden van sommige mensen die aanwezig waren vooral uit Spijk! Waardevolle herinneringen voor “LATER”. Er zijn in totaal ruim 40 mensen geweest ,en gisteren idem voor een zeer prachtig concert oude muziek! Ik kijk terug en zie al die gezichten weer voor mij Wat een mooie “sport” als mensen weer blij huiswaarts gaan. Wat een fijne sfeer die rust geeft in tradtioneel fijn samen zingen. Dank vooral aan JOB en WILLEM onze muzikaal begeleiders, dank aan TRIJNTJE die weer zorgde voor de koffie ,en achter de coulissen noodzakelijkheden! Dank aan EPPO voor de uitleg van de registers van de 2 orgels!! Job,s kleinzoon speelde ook nog op mondorgel en heb ik de jeugd geattendeerd op dat onze mondharmonicaclub Dindua nieuwe longe leden nodig heeft om zo de toekomst van hun bestaan te kunnen garanderen. Klassiek en folklore zijn ook op een unieke wijze samen gekomen doordat de Japanse klaveciniste YO ook haar orgeltonen combineerde op de zo prachtige levensliederen van …… EDE STAAL , waar het vooral om ging!!! IN ALLE EENVOUD SAMEN MUZIEK MAKEN,en…. SAMEN ZIJN IN DE SPIJKSTER MUZIEK-KAMER!!! ……. Dank ook jij vooral PIET JAN voor het maken van de video. Alles lijkt wel vanzelfsprekend goed te zijn geweest!!!!!!

    LISA

    • 6 augustus 2013 om 01:14
      Permalink

      Lisa,
      Jij weet dat familie-omstandigheden ons naar een andere bestemming dwongen. Wat goed te kunnen zien en horen dat het twee mooie dagen waren.
      En de complimenten weer aan “Spijknet” voor elke keer opnieuw prachtige berichtgeving. Het gebeurt dus niet alleen in “stad”….
      Ga zo door!!!

  • 5 augustus 2013 om 13:08
    Permalink

    Het was een hele belevenis om dit mee te maken en de Spijkster Muziekkamer bij Lisa,geweldig!!!
    Piet Jan , de filmmaker . Wat heb jij het mooi op beeld gezet met al die mooie liedjes van Ede Staal , het is zo leuk voor mij en Wim om er op te staan.Geweldig. Dat je dit nog mee mag maken.!!!!!
    Lisa en piet Jan , bedankt voor alles.
    a.s woensdag middag treed ik op met liedjes van Ede Staal , en verpleeghuis Vliethoven , Delfzijl Groninger week!!!!!!

    • 19 november 2013 om 21:39
      Permalink

      Hai Job,

      Ik wens je veel succes en plezier bij je concerten. Mogelijk ga ik je eens begeleiden op mn bastuba …wie weet in februari 2014..laat maar weten welke datum dan probeer ik erbij te zijn. Kan evt ook de maandag vrij regelen.

  • 8 augustus 2013 om 12:37
    Permalink

    Heel mooi gedaan hoor opa!
    uw was echt heel goed hoor met uw gitaar en uw kende de tekst ook heel goed! (meestal 🙂 )
    maar uw had hele mooie liedjes en ik hoop dat uw dit nog vaker gaat doen opa!!

    mooi gedaan hoor 🙂

    Gr, René

    (kleinzoon Job Van Den Berg)

  • 10 augustus 2013 om 18:07
    Permalink

    A:Lisa, uw warmte voor alle muziek over de hele wereld wordt gewaardeerd. Wij wachten op voor uw aankomst in Carbondale, hier in de Verenigde Staten. Uw vermogen om te vinden dat de ware geluiden van het hart zijn internationale.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda