De mening van….. Ben Gloudemans

Al enige dagen is het uurwerk van de Andreaskerk van slag. Vandaag om 20.30 sloeg de klok 10 keer. Heeft dit te maken met de verstreken hittegolf of is het toch een mechanisch probleem?
Nu ik het toch over de Andreaskerk heb, het is mij wel opgevallen dat het aanzicht toch nodig aan onderhoud toe is. Pleisterwerk dat om onderhoud roept. De groene aanslag is ook niet bepaald een fraai aanzicht.
Wat er aan de binnenzijde aan onderhoud ontbreekt heb ik geen zicht op. We zijn toch trots op het Spijkster torentje maar als deze situatie zich voortzet is het geen goed vooruitzicht. Laten we hopen dat het tij snel zal keren en dat het torentje in volle glorie zal stralen.

3 gedachten over “De mening van….. Ben Gloudemans

  • 30 juli 2013 om 14:59
    Permalink

    Wordt het niet eens tijd dat je ook eens de binnenkant gaat bekijken Ben!

  • 30 juli 2013 om 16:14
    Permalink

    Kan uit nieuwsgerigheid eens gaan kijken. Maar naar mijn idee is het daar niet voor gebouwd. En gezien mij geloof is het zo dat ik het geloof.

    Ben

  • 1 augustus 2013 om 10:43
    Permalink

    Kerk overdoen naar de stichting Oud Groninger kerken??
    Ik geloof ook wel dat de PKN daarmee bezig is of is geweest en er zal wel een hoop geld mee gemoeid zijn.
    Wij krijgen eens in de zoveel tijd een tijdschrift waarin alle nieuws en activiteiten omtrent de stichting gepubliceerd staat, en ik moet zeggen dat alle kerken binnen de stichting goed onderhouden worden, en de gebouwen vaak prachtige bestemmingen op cultureel gebied krijgen (bijvoorbeeld concerten en exposities) en er ook vaak nog kerkdiensten kunnen worden gehouden op bijzondere dagen.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda