Feestweek 2013, sterrit

Vanaf 18.30 uur reden de auto’s af en aan naar het parkeerterrein van Oldencate. Zestig autobezittesr schreven zich in de kantine van Poolster in voor de sterrit. Uitgaande van gemiddeld 3 deelnemers per team, betekent dat 180 deelnemers.

De route was, na enkele jaren van afwezigheid, weer uitgezet door dhr. Flikkema in samenwerking met Harry Noordhof. Nooit geweten dat deze man zo geniepig was. Werkelijk alles, maar dan ook alles heeft hij er aan gedaan om de deelnemers om de tuin te leiden. Als dank voor dit duivelse werk kreeg hij nota bene nog twee flessen wijn en applaus van de deelnemers.
Vanaf 19.30 uur vertrokken de teams met 1 minuut tussentijd. De route leidde de deelnemers door een deel van Delfzijl en Appingedam, om later via het buitengebied en ’t Zandt weer in Spijk terug te komen.

Rond tien uur trokken de organisatoren zich voor overleg terug in de bestuurskamer van Poolster. Onder de deelnemers gonsde het gerucht dat er misschien een zoekactie gehouden moest worden naar de nog ontbrekende teams. Mogelijk doolden die nog ergens op smalle weggetjes in de buurt van Oosterwijtwerd. Gelukkig meldden alle deelnemers zich nog voor middernacht en kon overgegaan worden tot de prijsuitreiking.

Zelf denk ik volgend jaar vanaf de zijlijn verslag uit te brengen, want ons team greep net naast de poedelprijs.
Piet-Jan Schalk

One thought on “Feestweek 2013, sterrit

  • 24 mei 2013 om 13:04
    Permalink

    Het was weer geweldig! Een paar keer vastgezeten, maar toch de gedeelde 2e prijs gewonnen!

Reacties zijn gesloten.