Steunstee: afsluiting van dit seizoen

Woensdag 24 april was de afsluiting van dit seizoen van de Steunstee. Wat heeft diegene die er niet was, veel gemist!!! Het was een zeer geslaagde gezellige middag!

Er werd getrakteerd op ‘oranje koek’ dit omdat we volgende week een nieuwe Koning krijgen.
Alle ouderen die in tehuizen verblijven worden getrakteerd op een oranje soesje, door het Rijk, hebben wij het dus in ons dorp gedaan!!!
Toen begon de spetterende modeshow! De kleding, die door vrijwilligers werden geshowd, kun je onderverdelen in: onderkleding; werkkleding; kleren voor de zondag en kleding voor de notabelen van het dorp! O.a. de dokter en zijn vrouw en de notaris!!! Ook werd er een hapje en drankje gepresenteerd.

Aan het eind van de middag werd Mevr. Anje Reining en haar assistente Mevr. Geesje Knot hartelijk bedankt voor deze zeer geslaagde middag! Ze vertelde hoe ze aan de kleding is gekomen en waardoor ze belangstelling kreeg voor oude kleren. Een oude jurk van haar oma die ze kreeg omdat het toch jammer was dat het werd weggegooid. Vanmiddag werden haar ook nog 2 stuks onderkleding gegeven door 2 aanwezigen. Zie je wel, zei ze, zo kom ik dus aan de kleren!!

Iedereen werd wel thuis gewenst en hopen we op een mooie zomer. Op de 3e woensdag van september hebben we weer een themamiddag. Iedereen is hier van harte welkom.

Bijgaande foto’s geven iets van de sfeer weer. Ook alle vrijwilligers die het mogelijk maakten om de kleding te laten zien, heel hartelijk dank!!

Pie Pijper
Namens de werkgroep van vrijwilligers van Steunstee