Ondernemen, wat is dat?


Heeft u daar nou ook zo’n last van? Aan het eind van de tweede paasdag heb ik het wel weer gehad met die vrije dagen. Ook de lust om eten te koken, ontbreekt mij. Omdat we vermoeden dat meerdere Spijksters er wel even uit willen, gaan mijn vrouw en ik aan het eind van tweede paasmiddag richting ’t Carillon. Gesloten, staat er op het raam.

“Nou dan gaan we maar een frietje en wat snacks bij Het Spiekertje halen, dan hebben we vanavond in ieder geval wat te eten”, zegt mijn vrouw. U raadt het al, ook daar vinden we een gesloten deur.

’s Ochtends is op RTV-Noord de aftrap gegeven voor de verkiezing van Het Leukste Dorp Van Groningen, leuk dorp dat Spijk!!!!

Tientallen buitenlandse werknemers wonen tijdelijk in Spijk. Zij mogen zich twee dagen op hun kamertje vervelen. Ik hoor op het nieuws dat 750.000 buitenlandse toeristen ons land tijdens de paasdagen hebben bezocht.

Horeca-ondernemend Spijk; slaap zacht.

2 gedachten over “Ondernemen, wat is dat?

  • 9 april 2013 om 10:35
    Permalink

    Kom, kom Piet, vind je dat niet lichtelijk overdreven? Het is nu niet alsof wij in de “metropool van het noorden” met een keur aan restaurants wonen! En het is niet onwaarschijnlijk dat die “buitenlandse” werknemers lekker naar huis zijn gegaan. Gelijk hebben ze! Vind je niet dat je stukje stevig in het teken van consumentisme en eigen belang staat? Ik deel je “last” in ieder geval niet…

  • 9 april 2013 om 11:19
    Permalink

    Paar km verderop op de Paasfair in Godlinze stonden zelfs gratis hapjes voor je klaar…!

Reacties zijn gesloten.