Het leukste dorp van Groningen, editie 2013

De redactie van spijk.net is deze week benaderd voor een vraaggesprek met Radio Noord. Gaandeweg de week werd duidelijk, dat RTV-Noord op tweede paasdag, de aftrap zou geven voor een groot mediaspektakel deze zomer.
Vanochtend werd bekend, dat er een nieuwe verkiezing komt van Het Leukste Dorp Van Groningen. In het interview dat vanmorgen rond half tien live werd uitgezonden, hebben we teruggekeken op de verkiezing van 2011. Toezeggingen over deelname van Spijk zijn nog niet gedaan.
Laat uw reactie over eventuele deelname op spijk.net achter, zodat we een inventarisatie van de meningen kunnen maken.
Piet-Jan Schalk

7 thoughts on “Het leukste dorp van Groningen, editie 2013

 • 1 april 2013 om 12:07
  Permalink

  hallo,
  is dit geen 1 april grap?

  gr. bouke

  • 1 april 2013 om 12:47
   Permalink

   Dat was het eerste wat ik zelf dacht. RTV-Noord heeft dit bij hoog en bij laag tegengesproken.

 • 2 april 2013 om 01:52
  Permalink

  Hoi Piet Jan,

  Draag natuurlijk graag bij aan kwaliteit van LEVEN in dit dorp ! Hoe maken we met z,n allen dit dorp tot een BYZONDER dorp?? Ik geloof in de muzikale bijdrage van dit dorp dat een MUZIEK DORP kan worden samen met anderen in een radius van 40 km! Er is altijd meer dan we weten! We moeten DOEN en dat betekent geloof avontuur en passie voor …..

  Met lieve groeten aan mijn nog onbekende dorpelingen die ik graag leer kennen! LISA van MUILEKOM ; PODIUM LES BEAUX ARTS op de hoofdweg noord 23 . Welkom!

 • 2 april 2013 om 09:20
  Permalink

  Wat kijk ik met veel plezier terug, op die verkiezing, en dan vooral op die ene dag, dat we als dorpsgenoten allemaal te vinden waren op en rond ‘t Loug! Al zouden we het alleen al daarom doen, weer een mooie dag organiseren voor en door ons dorp! Wat mij betreft weer lekker buiten eten, en een openlucht concert van ‘t CBS!
  Ben benieuwd hoe de rest van het dorp dit vindt!

 • 3 april 2013 om 12:55
  Permalink

  Goeidag,

  Uiteraard is dit weer een leuk initiatief van rtvnoord en voor ons dorp om iets leuks te verzinnen om het leukste dorp van groningen te worden.
  Wat mij betreft doen we mee!

  Martin Vegter

  • 4 april 2013 om 10:38
   Permalink

   Dan zal rtvnoord toch echt een andere manier van jureren moeten verzinnen, want zoals het de vorige keer ging was het niet gelijkwaardig, en ben je als klein dorp ten allen tijde kansloos… Bovendien: als je de pretentie hebt een samenleving te zijn, heb je geen televisie nodig om tot elkaar te komen…

 • 4 april 2013 om 05:20
  Permalink

  Heb net nog even op de site van hldvg gekeken maar Spijk heeft zich nog niet opgegeven. Zoals Piet-Jan al schreef zijn er vanuit de redactie geen toezeggingen over deelname gedaan maar ook het recht om spijk in te schrijven is natuurlijk niet voorbehouden aan de redactie.

  Onder andere op basis van de hoeveelheid reacties vraag ik me het volgende af:Leeft het uberhaupt wel of leeft het nog niet?
  De tijd zal het leren!

Reacties zijn gesloten.