Bierum het leukste dorp van Groningen???

Gisteren zag ik tot mijn verbazing dat er een leukste dorp van Groningen verkiezing door Giel Beelen was uitgeschreven. Er zijn door hem blijkbaar vijf dorpen genomineerd waaronder Bierum. Geen idee wat het juryrapport over de nominaties zegt. Zoals de webmaster van Bierum.Net, Henry Noot, ooit zei .. het mooiste in Bierum is de bushalte naar Spijk of was het nou net andersom?

Voor mij is/was er maar een verkiezing van het leukste dorp van Groningen. Na die HLDVG-verkiezing in 2011 klinkt deze verkiezing toch een beetje als een “Mickey Mouse verkiezing”.

Natuurlijk gun ik onze buren zoveel mogelijk stemmen en ik hoop dat ze winnen van de prachtige dorpen Bedum, Bellingwolde, Blijham en Middelstum. Mijn stem hebben jullie al. Tip voor de Bierumers: vraag of de gemeente nog een weekendarrangementje beschikbaar wil stellen! Misschien mogen jullie die van ons wel hebben :-).

Stemmen kan hier

Vanuit het leukste dorp van ‘t Hoogeland
Jan G. Hazeveld

Eén gedachte over “Bierum het leukste dorp van Groningen???

  • 23 januari 2013 om 09:01
    Permalink

    hallo bierummers
    ik heb al gestemd, jullie hebben nog wel stemmen nodig, dus spieksters en bierummers stem allemaal op bierum,……..
    groetjes bouke.

Reacties zijn gesloten.