Kerstdiner op OBS Fiepko Coolman

Op maandag 17 december hebben we met z’n allen genoten van een heerlijk en vooral gezellig kerstdiner. Dit jaar hebben we gegourmet. Veel ouders hebben een gourmetstel beschikbaar gesteld. De moeders van de OR hebben met ons gezorgd voor een gezellige avond. Onze voorleeskampioen Marco heeft alle kinderen en ouders een prachtig kerstverhaal voorgelezen. Vervolgens hebben de leerlingen in hun eigen klas gegeten.

De middag vooraf hebben we gezamenlijk het eten voorbereid: salades maken, komkommers en paprika’s snijden enz. Tijdens het diner van de kinderen zijn de ouders getrakteerd op warme chocolademelk, gluhwein, warme snacks en een heerlijk brandende vuurkorf. Na afloop van het diner heeft iedereen een mooie kerstplacemat mee naar huis gekregen.

Janine Visscher