Steunstee crea-middag op 14 nov. 2012

Deze middag was eens anders ingevuld dan gewoonlijk 2 vrijwilligers, Ina en Bouke, hadden een crea middag georganiseerd. We kregen eerst thee of koffie met wat lekkers, gebakken door Ina.
Toen gingen we aan het werk! Voor de mannen was ook iets bedacht: met de naderende winter in aantocht, waar we goed voor de vogeltjes in onze tuin moeten zorgen, hebben ze een stenen bloempot voorzien van een vetbol en met een snoer pinda’s versierd! De vrouwen hebben een bloembakje gemaakt gevuld met: hortensia’s, blaadjes in vele vormen, els propjes, lampionnetjes, rozebottels en nog veel meer wat op een paar tafels lag uitgestald, kon iedereen kiezen welke kleur en welke bloemen ze wilden gebruiken. De bakjes werden voorzien van oases en toen kon ieder zijn creatieviteit botvieren. De resultaten mogen gezien worden, vandaar bijgaande foto’s met stralende gezichten!!

Het was een gezellige middag, die werd afgesloten met een sapje. Namens alle aanwezigen, bedankt Ina en Bouke!!!

Dit was de laatste themamiddag van het jaar 2012. We hebben namenlijk besloten om in december geen themamiddag te organiseren omdat december een hele drukke maand is! De 16e januari 2013 is iedereen weer welkom, van 2 – 4 uur in Steunstee. Er is dan een gezellige Nieuwjaarsmiddag!! Ingevuld door de vrijwilligers.

Namens de werkgroep van Steunstee,
Pie Pijper