Soos seizoen geopend

Op 6 september hebben we een uitstapje gemaakt als opening van het nieuwe seizoen 2012 / 2013. We vertrokken met 7 auto’s om half 2 uit Spijk naar Oosterwijtwerd waar de boot al klaar lag. We zijn door het ‘moar’ naar Appingedam gevaren. In Appingedam konden we ons vergapen aan de mooie ‘stulpjes’ die aan de boorden van het Damsterdiep staan. Maar ook de oude huisjes aan het trekpad, de vele bruggen, de hangende keukens en de woonarken werden goed bekeken. Ook de inwendige mens kwam aan bod! Koffie / thee met gebak en later kon men fris of zelfs een borrel nuttigen. Voor ieder was er wel wat wils! Toen we om half 5 weer in Oosterwijtwerd terug waren klonk het als uit 1 mond: wat een gezellige en mooie middag!! Zo kwamen 28 tevreden personen weer in Spijk terug!

De bijgaande foto’s geven een kleine impressie van deze middag.

Namens alle Soos leden en gasten
Pie Pijper

Eén gedachte over “Soos seizoen geopend

 • 7 september 2012 om 16:20
  Permalink

  een prachtige middag gehad.
  wat is onze provincie Grunnen dan toch mooi.
  hebben we de huizen ook eens aan de achterkant bekeken.
  leiding, bedankt voor deze middag.
  Doeke Pijper.

Reacties zijn gesloten.