Priegelnieuws 2012 terugblik

Vrijdagmorgen rond 8 uur word ik wakker van regen, onweer en harde wind. Het is net herfst buiten. Wat een geluk denk ik dat we dit weer niet met Priegeldörp hebben gehad. Ik draai me nog even een keer om nu het nog kan.

Wat hebben we echt een geluk gehad met het weer. Alle dagen droog mocht ook wel na vorig jaar maar toch. We kunnen veel dingen regelen maar het weer gelukkig niet. We kunnen dan ook met recht zeggen dat we een geslaagde Priegelweek hebben gehad. Het weer was uitstekend, de EHBO heeft het op wat pleisters en wespensteken het ook rustig gehad en we hadden dit jaar 140 gezellige, leuke en fantastische kinderen. Dit was echt een record aantal super !!!

Maar als er zoveel kinderen meedoen dan heb je ook veel heel veel vrijwilligers nodig. We kunnen als bestuur trots zijn op alle vrijwilligers want voor en achter de schermen zijn er heel veel mensen die hun vakantie dagen op offeren om mee te doen aan Priegeldörp. Volgens mij zijn we allemaal een beetje besmet met het Priegel virus. Want we blijven het zeggen zonder vrijwilligers is er echt geen Priegeldörp

Het was dit jaar ook echt een feest voor jong en oud want we hebben nog visite gehad van de iets “oudere “jeugd uit Spijk sommige met rollator en stok. Meneer Dijkman werd toegezongen door meer dan 170 mensen. Waar vind je dat nog ?

Wij willen als bestuur dan ook iedereen , sponsors , vrijwilligers voor en achter de schermen bedanken voor deze fantastische week. Zonder jullie is er geen Priegeldörp.

BEDANKT
Bestuur Priegeldörp
Ebel, Gerda , Bouke , John , Koert en Brenda

 

Brenda Heun-Bansema