Priegelnieuws 2012 woensdag

Alweer de 3e dag. De tijd vliegt als je plezier hebt.
We begonnen eerst met ons priegellied en daarna kregen we weer ochtendgymnastiek van het huis van de sport. De hele dag hebben we sterrenslag gedaan. Dit waren allemaal spellen maar ook bingo, het treintje en djembé. Ook is iedere groep met zijn of haar leiding op de foto gekomen voor de hut. De foto’s komen allemaal op mijn album.nl maar daar straks meer over.
De vrouwen van nu verzorgden onze lunch. Heerlijke broodjes hamburgers en broodjes knakworst. Ze smaakten prima dames bedankt. Ook deden we nog een gezamenlijke bingo en daarbij liepen de emoties hoog op want het was erg spannend. Iedereen kreeg uiteindelijk toch een prijsje. Tegen half 4 was het dan echt tijd om te stoppen want vanavond om 7 uur is er een kinderdisco en om 9 uur een spannend cluedo spel. Daar uiteraard morgen meer over.

Heeft u trouwens een gedeelte van de Ubbenasingel al gezien ? De bewoners hebben de straat mooi versierd in onze thema Hollywood. Dit waarderen wij echt.

Huishoudelijke mededeling:
De foto’s zijn op www.mijnalbum.nl te zien. Daar kunt u heen gaan, dan naar openbare albums, dan bij zoekopdracht priegeldorp 2012 in toetsen. Er zijn dan foto’s te zien van priegeldorp als u daar met de muis heen gaat dan staat de dag erbij en kunt u het aanklikken succes er mee. Mocht het nog niet lukken dan hoor ik het graag. Ook staan er op youtube filmpjes. Priegeldorp 2012 als zoekopdracht intoetsen. Er staat nu van maandag en de dinsdag een filmpje op. Mocht u toch nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Morgenvroeg plaats ik de foto’s van vanavond op mijnalbum.nl.

Op

kunt u een filmpje bekijken.

Bestuur Priegeldorp
Brenda Heun-Bansema

Dorpsagenda