Priegelnieuws 2012 Donderdag

Helaas alweer de laatste dag van Priegeldörp 2012. Tegen 1 uur waren alle kinderen weer paraat. We begonnen natuurlijk met ons priegellied. Daarna begon de show van clown Joepie. Deze clown had een leuke show voor de kinderen met ballonnen, een krant waar water uitkwam en nog meer leuke dingen. Even werd de show onderbroken want … Meneer Doeke Dijkman is vandaag 80 jaar geworden.
Hij werd samen met enkele familie leden opgehaald met ons treintje. Natuurlijk gingen we voor hem zingen en kreeg hij van de clown een echte verjaardags hoed van ballonnen. Nog van harte gefeliciteerd !!! Meneer Dijkman heeft ook nog getrakteerd bedankt nog. Daarna kregen de kinderen van de clown een workshop over hoe ze van de ballonnen konden figuren konden maken.
Door de warmte knapten er wel enkele ballonnen maar geen nood ze had een koffer vol ballonnen mee. Ook kregen we een heerlijk ijsje van Garmt uit Bierum we mochten zelfs kiezen welke smaak we kregen. Ondertussen werd er al flink gebarbecued. Voor 140 kinderen en alle leiding is dit veel vlees. Maar onze vrijwilligers doen hun best en het is allemaal weer gelukt. Super heren en bedankt.
Toen we allemaal ons buikje vol hadden gingen we samen met de Bierspiekers en met de iets “oudere “ jeugd deze zaten in het treintje door het dorp. Met panne deksels en toeters kon iedereen ons al horen aankomen.
Weer aangekomen bij Priegeldörp kregen we nog een aandenken een mooi doosje waar je je sleutels en portemonnee in kunt doen als je gaat zwemmen. Nog eenmaal het priegellied en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Aan alle leuke dingen komt een einde maar … volgend jaar zijn wij er weer en natuurlijk hopen we dat jullie er dan ook allemaal weer bij zijn.

TOT VOLGEND JAAR

 

 

 

 

Brenda Heun-Bansema