Opendag “Patmos”

Het afgelopen jaar stond voor ons geheel in teken van de verbouwing die op 1 maart 2011 begon. De eerste nieuwe “vleugel” kon vorig jaar zomer in gebruik worden genomen. In dit gedeelte zit de ontvangstruimte, 2 afdelingen voor poezen en 11 hondenkennels. Na de bouwvak werd de 2de vleugel afgebouwd. Hierin zit een dubbele rij kennels voor honden. De afgelopen maanden is er druk gewerkt om water en elektriciteit aan te sluiten en alles netjes af te werken. Dat is gelukt en daarom wilden we de mensen in gelegenheid stellen om een keer een kijkje te komen nemen in ons pension/trimsalon. Zaterdag 26 mei was het zover, de zon scheen volop dus dat kon niet beter. Vele mensen hebben we mogen rondleiden, vele vragen beantwoord, heel wat kopjes koffie of ander drinken geschonken, heel wat dieren mogen inboeken.
Mensen dank ; voor de felicitaties, complimenten, voor uw komst op deze warme zomerse dag, voor uw interesse in ons bedrijf, voor de mooie bloemen en andere cadeaus.
Was u niet in de gelegenheid om afgelopen zaterdag te komen schroom dan niet en rij een keertje langs, we staan u graag te woord.

Koert, Jolanda
Grianne, Janiek, Jacco Jan & Koert Jan

Dorpsagenda