EK 2012 12 fantastische dagen


Helaas waren de punten ons niet gegund en vliegen we morgen het Nederlands elftal weer achterna. Het was gewoon slecht wat ze hebben neergezet en daar kan ik denk ik niet veel meer over zeggen. We zijn teleurgesteld in ons elftal maar ondanks dat hebben we 12 fantastische dagen gehad!!

We werden erg vriendelijk door de mensen hier onthaald! Een heerlijke vakantie met veel zon, strand en feest. Iets wat je normaal in dit land zonder een EK niet zou hebben beleefd. Er heerst hier veel armoede en ook de dieren hebben het niet makkelijk in dit land. Als dierenvriend vind ik dat best moeilijk. Ook wat er met die duizenden straathonden is gebeurd valt voor mij moeilijk te begrijpen en dat doet me pijn aan het hart. Als er een stichting zou zijn dan zou ik deze ook zeker willen steunen. Ook hier op het terras, waar ik mijn blog schrijf, liep net een magere kat met twee jongen rond die we stiekem een stukje vlees hebben toegeschoven. Vorige week hebben we nog een jonge pup van eten en drinken voorzien. Als ik hem mee had kunnen nemen dan had ik het zeker gedaan.

Deze week begint het echte leven weer. Even geen oranje meer en terug naar de orde van de dag. Over twee jaar hopelijk richting Brasil!! Hopelijk breng ik dan meer geluk voor het Nederlands elftal.

Groetjes Arjan en Marleen

Een gedachte over “EK 2012 12 fantastische dagen

  • 19 juni 2012 om 09:49
    Permalink

    Hai Marleen,

    Jammer dat het zo is afgelopen met het Nederlands elftal, maar goed om te horen dat jullie je ondanks dat prima vermaakt hebben. Ik vond het erg leuk om je verslagjes te lezen en hoop dat er over 2 jaar een vervolg van je komt.

    Groet,
    Linda

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda