Jongens CBS de Burcht regiokampioen schoolvoetbal

De jongens van CBS de Burcht hebben afgelopen woensdag de regiokampioenschappen schoolvoetbal 2012 gewonnen.
Tijdens de voorrondes waren de jongens uit Spijk duidelijk de betere ploeg, ze wonnen alle wedstrijden.
Afgelopen woensdag wonnen de heren twee wedstrijden met ruime cijfers. De jongens uit Wagenborgen maakten het de ploeg uit Spijk nog wel lastig, zij speelden met 3-3 gelijk tegen de Spieksters. In mei vinden waarschijnlijk in Ter Apel de Districtkampioenschappen plaats. CBS de Burcht mag de regio Delfzijl/Appingedam vertegenwoordigen. Hetzelfde elftal won afgelopen winter de schoolvoetbalwedstrijden in de zaal, die in de Brede school Noord in Delfzijl gehouden werden.

De meisjes van de Burcht kwamen dit jaar ook in actie. Zij speelden de eerste dag prima, waardoor ze mochten deelnemen aan de finaledag. Helaas bleek dat een maatje te groot te zijn. De meiden uit Spijk verloren alle drie de wedstrijden, waardoor het avontuur voor hun hier eindigt.

Peter van Kooten