Mien eerappellaand

Onlangs hoorde ik dat de familie Wiertsema de daad bij het woord gaat voegen en Spijk gaat verlaten voor een nieuw avontuur in Garsthuizen. In het begin van de zomer in 2004 ben ik een paar keer met Nico meegereden/gelopen maar heb de foto’s van deze expeditie echter nooit eerder gepubliceerd.

Op de meeste landbouwgronden rondom Spijk worden aardappels verbouwd, zo ook op de bunders van de familie Wiertsema in 2004. Er werden meerdere rassen verbouwd waaronder Irene (witte bloemen) en Milva (paarse bloemen). Deze rassen waren eigendom van een coöperatie en werd door Nico in licentie verbouwd. Om het gebruik/misbruik van landbouwbestrijdingsmiddelen te controleren werden er door Harm van Dam regelmatig monsters genomen.

Nico en familie veel oogstsuccessen gewenst op jullie nieuwe eerappellaand

Jan G. Hazeveld

One thought on “Mien eerappellaand

  • 10 maart 2012 om 15:11
    Permalink

    Inderdaad Jan, ook wij wensen de fam. Wiertsema veel geluk en gezondheid op hun nieuwe stek!!

    Groetjes,
    Hans, Alida, Niels, Bram en Boris Raangs

Reacties zijn gesloten.