Het was weer mooi!

IJs doet iets met de Nederlanders. Even dachten we dat we zo van de herfst in het voorjaar zouden belanden. Maar gelukkig zoals zovaak bracht de maand februari uitkomst. Het was genieten de afgelopen veertien dagen. Bijna was die er geweest. de tocht der tochten. Jammer! Maar er bleef genoeg ijsplezier over. het Schildmeer vorige week en vandaag de geweldige marathon in Appingedam. Ook in Leermens hadden de verkeersregelaars het druk. Anton Pieck achtige taferelen, gezelligheid ten top. IJs doet iets met de nederlanders!!

Harry de Groot

One thought on “Het was weer mooi!

 • 11 februari 2012 om 18:12
  Permalink

  Harry,

  Inderdaad het zijn schitterende foto’s en het was genieten vandaag.
  Wij zijn bij de Molentocht geweest in de Alblasserwaard en dezelfde schilderachtige plaatjes.
  Voordeel bij jouw is dat je de foto’s vanuit je achtertuin kan maken en wij moeten eerst een stukje rijden.
  Verder een leuke site van Spijk.

  Groeten uit Ridderkerk.

Reacties zijn gesloten.