Laatste Themamiddag 2011 in Steunstee

Vanmiddag ( 14 dec.) was de laatste Themamiddag van het jaar 2011 in Steunstee.
Het was een gezellige afsluiting waar Dhr. Jan Knollema ons vermaakte met verhalen uit zijn leven. Nu hij heeft wat beleefd en heeft ons ,op amusante wijze , een stukje van zijn leven laten meegenieten.
Er was door de vrijwilligers weer veel werk verzet. Er zijn Kniepertjes gebakken, in de hal en de zaal stonden prachtige kerststukken. Boodschappen gehaald, alles gesneden ja wat niet al. Er was zelfs Glühwein wat zich goed liet drinken!!! Wie niet van Glühwein hield kon een glaasje fris krijgen, daarbij werden stukjes kaas, worst, leverworst en komkommer gepresenteerd. Op de tafels stonden kleine zoute koekjes. Zoals u kunt lezen, en op de foto’s zien, het was een heel geslaagde middag waar ook het elkaar ontmoeten en even bijpraten hoog in het vaandel staan! Voor diegene die er niet zijn geweest: kom ook eens langs en proef de ontspannen sfeer!!!
Nogmaals bedankt dat u er was. Ook de vrijwilligers bedankt dat we weer op jullie medewerking mochten rekenen.
De werkgroep van Steunstee wenst u allen Prettige Kerstdagen en alle goeds gewenst voor het nieuwe jaar 2012!!

Namens allen: Pie Pijper.