Spijk de leukste van ‘t Hoogeland

Met opgeheven hoofd en vol trots zijn we gisteren weer teruggereden naar Spijk nadat we vierde waren geworden bij de uitverkiezing van het leukste dorp van Groningen. Een geweldige belevenis in de mediacentrale in Stad. Een periode van stemmen werven is hiermee gelukkig afgesloten. Collega’s stuurden me na de aflevering al SMS-jes met teksten als ‘gelukkig hebben we dit ook weer gehad en kun je gewoon weer aan je werk‘ .. of ‘leuk hoor die polonaise met miss Groningen aan je rug‘. We hebben ons als Spieksters allemaal ambassadeurs getoond en als ware winnaars. We hebben de afgelopen weken Spijk nadrukkelijk in de provincie en gemeente op de kaart gezet. Een klein dorp met grote daadkracht. Een mooi dorp om in te willen wonen. Ik wil iedereen die meegewerkt heeft aan dit succes bedanken namens het het promotieteam en uitnodigen om vanavond samen met alle andere Spieksters een feestje te vieren op ‘t Loug. Lekker buiten genieten van misschien wel de laatste mooie dag en lekkere live muziek van de Backbounders.

Promotieteam Spijk
Jan Hazeveld

One thought on “Spijk de leukste van ‘t Hoogeland

  • 10 september 2011 om 20:31
    Permalink

    Spiek! Knappe prestatie de 4e plaats. Niet officieel het leukste, maar volgens mij wel het MOOISTE dorp van Groningen! Moet toch eens jullie kant opkomen om het live te aanschouwen. Geniet lekker na van dit hldvg-spektakel, nu weer tijd voor andere zaken……..

    Groeten vanuit Zevenhuizen!

Reacties zijn gesloten.