Natuurgebied


Gefilterd door de bomen
Voel ik de zon op mijn gezicht
Ik sluit mijn ogen
En snuif de geuren op
Van het bos
Paddenstoelen, mos en gevallen blad
Het ruisen van de wind door bomen
Maakt dat de tijd even stilstaat
We lopen door een tunnel van groen

Stokken worden gevonden
En slootjes bedwongen
Wilde bloemen bloeien weelderig
En wandelpaden te over
Hier in het natuurgebied “Lauwersoog”
Worden kosten noch moeite gespaard
Om mens en dier te laten genieten van de natuur

Wij hebben vandaag de energie van de bomen gevoeld                                                                                                                                  En de geur van de natuur opgesnoven.                                                                                                                                                    Volgende keer maar weer dichterbij huis …                                                                                                                                                        Nu  kunnen er weer even tegenaan
En gaan de week vol goede moed tegemoet!