Poolster E2 weer kampioen

Zaterdag 28 mei moest Poolster E2 voor hun één na laatste wedstrijd naar Middelstum. Ondanks dat dit nog niet de laatste wedstrijd was van E2, was dit al wel de kampioenswedstrijd. Na een wedstrijd met veel doelpunten, mooie acties en leuk voetbal was de eindstand 3-8, een mooie overwinning dus. Na deze wedstrijd was E2 niet meer in te halen dus zijn ze kampioen. Bij terugkomst in Spijk, kon het team in stappen bij Nittert in het treintje voor een rondrit door het dorp. Onderweg een Cornetto van de Coop maakte het natuurlijk helemaal leuk. Weer terug op de parkeerplaats van Poolster, hadden de trainers een kort praatje waarna iedereen een beker kreeg.

Een paar spelers zijn na dit kampioenschap al voor de vierde keer kampioen. André (trainer) heeft beloofd dat als ze voor de tiende keer kampioen zijn, hij een ster op hun shirt zal naaien. Dus op naar de volgende 6!

Mara Bos