Leukste dorp van Groningen

Veel Spieksters hebben inmiddels hun stem uitgebracht maar zoals uit de tussenstand blijkt staan we op de 18e plaats in de ranglijst. Vanmiddag werden de nummers 10 t/m 20 door de organisatie #hldvg bekend gemaakt.

10. Zevenhuizen
11. Wagenborgen
12. Bellingwolde
13. Warffum
14. Oude Pekela
15. Niekerk
16. Schildwolde
17. Veendam
18. Spijk
19. Zuidhorn
20. Onderdendam

Zoals bekend, plaatsen de 14 dorpen met de meeste stemmen zich voor de finale. Deze bovenstaande dorpen zitten daar momenteel dus dichtbij, maar alles is nog mogelijk want de stemmen liggen niet ver uit elkaar volgens de organisatie! Vandaag hebben we via diverse kanalen op twitter opnieuw aandacht gevraagd voor ons dorp. Iedereen mag stemmen en de enige restrictie is dat er per IP-adres (normaal gesproken dus per woonadres) maar een keer kan worden gestemd. Wij vragen u als stemmer ook uw vrienden en kennissen te mailen en te vragen te gaan stemmen op Spijk als leukste dorp van Groningen. Spread the word! Uiteraard kunnen ook alle andere social media kanalen gebruikt worden om aandacht voor Spijk te vragen. Nodig uw vrienden op Hyves en Facebook uit om te gaan stemmen!

Nog niet gestemd. Doe dat dan hier!