Eetkamer in de buurt op 14 juni

Het was, zoals altijd, heel gezellig om samen te eten en elkaar te ontmoeten. Er ging een wens van velen in vervulling! Gebakken vis, en het liet zich goed smaken! Het was voorlopig de laatste keer, we gaan nu eerst een poosje met ‘vakantie’, zodat we ons weer kunnen opladen voor het nieuwe seizoen dat, voor de Eetkamer, weer begint op 13 september a.s.
Iedereen die aanwezig was heeft zich direct weer opgegeven!!!

Langs deze weg willen we iedereen een hele mooie, maar vooral een gezonde zomer toewensen. Ook dank aan alle vrijwilligers die steeds weer bereid zijn om het eten te serveren en niet te vergeten na afloop alles op te ruimen en af te wassen!!!

Namens iedereen: Pie Pijper-Bultena.

Eén gedachte over “Eetkamer in de buurt op 14 juni

 • 16 juni 2011 om 18:30
  Permalink

  Mooi dat we Hennie Pastoor even konden zien
  en Sietse Waltje nadat we 5 weken in Holland zijn
  geweest.Kan iemand dit even doorgeven aan
  bovengenoemde personen.Bij voorbaat dank.

Reacties zijn gesloten.