Eerste Motordag in Spijk

Zaterdag 19 juni werd de eerste Motordag Spijk georganiseerd. Even leek dit evenement op vrijdag avond te worden afgeblazen doordat er geen vergunning was afgegeven voor de motorcross en het afhaken van een grote sponsor/cateraar. Het weer liet op zaterdag op sommige momenten te wensen over waardoor een aantal deelnemers op het laatste moment verstek lieten gaan. Gedurende de wedstrijd Nederland – Japan traden de, in Spijk wereldberoemde, Backbounders op. Vanuit mijn tuin kon ik nog net voor aanvang van de wedstrijd de tonen van route 66 meekrijgen. Naast de muziek waren er de hele middag diverse motoren en auto’s te bezichtigen en traden er drie bands op.

Jan G. Hazeveld
Helaas heb ik de originele foto’s van Jaap Reizinga en Bart Bennema uit 2010 niet meer vandaar het beperkte aantal foto’s van het evenement zelf

Dorpsagenda