Playbackshow

Voor de playbackshow op vrijdagavond hadden zich maar liefst 17 deelnemende acts opgegeven. Vooraf werd er druk gespeculeerd dat er meerdere jumpstyle (binnen half jaar horen we hier waarschijnlijk helemaal niets mee van) groepjes zouden meedoen. Niets was minder waar. Julian Bos en de gebroeders Stoppels waren de enige act. Hoewel???? Bij het minste of geringste was de hele zaal aan het jumpen!!!! Al met al was het een gezellige avond met fantastisch optredens waardoor het voor de jury verschrikkelijk moeilijk was om een winnaar uit te kiezen. Fabian zei het treffend “iedereen is hier vanavond een winnaar”. De act van Anne Veldman en haar vriendinnen Anja de Winter en Marjan Kooistra gingen er met de hoofdprijs vandoor. Ze vertolkten een nummer uit Nijntje de musical. Janiek Flikkema werd tweede met een nummer van Jan Smit en derde werden Janine van Dijken en Noëlla v/d Ploeg met een nummer van Chipz.

Foto’s & tekst Jan G. Hazeveld

Dorpsagenda