Veel Spijksters bij 40 jaar IVAK

Het was alsof je over de jaarmarkt in Spijk liep, zoveel Spieksters waren er bij het jubileum van het IVAK aanwezig. Voor de jaarmarkt moeten we gelukkig nog een weekje wachten want het weer was niet best. Het kwam met bakken uit de hemel toen Hendrieke en Anneke Keizer moesten rennen voor hun leven om de zaak een beetje droog te houden. Anneke wilde perse met haar CBS-shirt aan op de foto. Het CBS was weer goed vertegenwoordigd met volgens mij weer een grote hoeveelheid Dijkmannen en -vrouwen. Toch mooi als je als familie zo leuk muziek kunt maken. Naast de CBS-leden waren er ook leden van het pop-koor aanwezig. Verder waren er optredens van Spijkster saxofonisten,violisten,ballerina’s en bugelbespelers.

Jan G. Hazeveld

NB. de onderschriften van destijds:
Dames Keizer ondanks de regen voor het CBS van de partij (let op het speciale CBS T-shirt van Anneke)
Roos Hazeveld als standbeeld bij de balletvoorstelling in de regen.
Er kan geen lachje af bij het standbeeld van Lotte Wiersema 🙂
Hanneke Lameijer moest optreden met het pop-koor en dacht alle mensen voor dat koor waren gekomen 🙂
Anne Veldman, Grianne Flikkema en Alinda van Dam vlak voor het grote optreden met hun bugels (foto AV) Nog snel even repeteren (foto AV)

Dorpsagenda