Adverteren

Prijzen 2011

Het is mogelijk om op Spijk.net te adverteren. We hebben verschillende posities op de site beschikbaar met elk een verschillend tarief.

Banner 200×75 pixels
Een banner (200×75 pixels) aan de rechterkant van de site kost 50 euro per jaar.

Premium posities
Op de onderstaande printscreen zijn drie soorten premium posities weergegeven. Zowel de linker als de rechter zijn maximaal 200X250 pixels. Ook is het mogelijk om gedurende beperkte periode zowel de header (maximaal 960×198 pixels) als de linker en rechter premium positie te huren. Kosten voor de linker en rechter premiumpositie bedragen 25 euro per maand. Voor de totale set kunt u een offerte bij ons aanvragen.

Advertentiepagina
We rekenen voor alle commerciele uitingen een tarief. Agendameldingen van verenigingen zijn gratis. Een advertentiepagina kost 25 euro per maand en zal gedurende die maand tussen de eerste 9 artikelen terug te vinden zijn.

Aanleveren materiaal
In principe gaan we er vanuit dat u als geïnteresseerde zelf de content en banners aanlevert. Mocht u hier zelf niet toe instaat zijn dan kunnen wij dit tegen betaling voor u verzorgen. U kunt hiervoor een offerte bij ons aanvragen.

Wat doen we met de opbrengsten?
Van de opbrengsten worden de kosten van de redactie gedekt en voor de meeropbrengst wordt jaarlijks een goed doel uitgezocht. In 2010 werd een groot bedrag overgemaakt aan de kinderspelweek Priegeldorp.