Poolster opnieuw laat langszij

We konden er niet bij zijn vanmiddag, dus geen verslag van de uitwedstrijd HS 88 – Poolster. Ik kreeg via m’n mobiel af en toe de stand door. De foto’s komen uit het archief en zijn van de thuiswedstrijd tegen dezelfde tegenstander.

Ik zou op de hoogte gehouden worden door zoon Jeroen, nog geblesseerd aan de kant. De mededelingen op mijn schermpje waren niet hoopgevend. Om 14.45 uur stond het al 2-0. Dat gaat niet goed dacht ik. Toen ik om 14.51 uur weer keek stond de 3-0 al in beeld.

Gespeeld, dacht ik. een vrije bal en een eigen doelpunt. Details moet ik u schuldig blijven. Om 15.17 uur stond er 3-1 in beeld. Kevin Bijlsma had gescoord. Gelukkig vlak voor rust.

Om 15.34 uur las ik : Johan de Groot ingevallen. 2 Minuten later, Johan 2-3. Daarna was het een poos stil. Ik had me al bij een nederlaag neergelegd totdat om 16.19 uur m’n telefoon weer een berichtje binnenkreeg. Johan 3-3. Om 16.29 uur was de wedstrijd ten einde en om 16.43 uur kreeg ik het laatste berichtje : “We hadden moeten winnen”.

Poolster begint stroef na de winterstop, 4 punten minder dan voor de winter tegen dezelfde tegenstanders. Toch is twee keer van een achterstand terug komen niet verkeerd. Verder kan ik er niets over zeggen, ik heb het niet gezien.