Vernieuwing leidt niet altijd tot een verbetering

Zure gezichten vanochtend bij ons aan het ontbijt. Omdat “ik” gisteren niet alle boodschappen had meegenomen die op het lijstje stonden, zaten we noodgedwongen aan de thee en een kadetje. Het excuus dat ik het bij Buist niet kon terugvinden werd door niemand van de aanwezigen geaccepteerd.

Ook toen ik het verhaal nog wilde aanvullen met het feit dat ik door de “verlaging” van de groente en het fruit helemaal van slag was, werd weggewuifd. “Dikke onzin” en “moet ik hier dan ook echt alles alleen doen” kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd. “Je stond net als Max zeker weer met iedereen te kletsen” ging mijn dochter nog even door.

Mijn zondagsontbijt, doorgaans een glaasje Coolbest met een eitje en een croissant, werd verpest door een regiomanager die in al zijn wijsheid besloten had dat Coolbest zuivel is en vanaf nu in het zuivelvak hoort te staan!! Ook de afbakcroissants zijn verplaatst en deze bevinden zich niet meer in het schap met de franse kazen maar staan tussen de kant en klaar maaltijden. Hoe verzin je het?

De komende tijd zal ik er wel achter komen wat ze nog meer hebben verplaatst.

Fijne zondag verder

Jan G. Hazeveld

PS. Ik hoop dat die regiomanager eens een keer op het idee komt om een koffiemachine te plaatsen in plaats van alle artikelen van plek te veranderen! Ik weet er wel een plek voor :-).

3 gedachten over “Vernieuwing leidt niet altijd tot een verbetering

  • 31 augustus 2014 om 16:58
    Permalink

    Dit heet: “verkoop techniek”Jan! Succes bij het zoeken naar je producten die je nodig bent voor je ontbijtje!

  • 1 september 2014 om 13:02
    Permalink

    wat een gezeur kan het niet vinden even aan een medewerker/ster vragen en het is zo gepiept.Wat betreft regiomanager ben blij dat hij er is anders moet je nog verder om je ontbijtje te zoeken.
    Ben Gloudemans

  • 1 september 2014 om 15:14
    Permalink

    Daarom ga ik niet winkelen Jan, een ellende om alles te vinden. Veel hetzelfde producten, maar andere prijzen. Ik weet alleen dat je op je knieen moet kruipen om goedkoop te kunnen winkelen. Dug mie mor n teunbaank en deurgeven wat je hemm willn.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda