Priegeldonderdag

En dan is het zomaar donderdag. Alweer de laatste dag van Priegeldörp 2013.

We begonnen de dag natuurlijk weer met onze eigen priegellied. Daarna konden we gelijk beginnen met de bbq want er waren een aantal koks bezig geweest om hamburgers en worstjes voor ons te bakken. Met stokbrood en salade een uitstekende maaltijd om de dag mee te beginnen.
We werden vandaag getrakteerd op een optreden van:The Bumble Bee Band. Het was een gezellig en muzikale optreden.
Ook was ons priegellied in een nieuw jasje gestoken een moderne versie zeg maar. Het was even wennen maar al gauw zongen we uit volle borst mee.
Na het optreden zouden we met z’n allen door het dorp met de Bierspiekers maar helaas het regen kwam echt met bakken uit de lucht dat er is besloten om niet door het dorp te gaan.
Geen probleem voor de Bierspiekers dan gaan we gewoon op het podium en door het publiek heen. Was ook super gezellig.

Tja, en dan is het echt tijd om afscheid van elkaar te nemen. Niet alleen van kinderen van groep 8 maar ook van Ebel & Gerda. Na 12 jaar vonden ze het genoeg geweest en nemen ze nu dus afscheid. Maar we hebben al wel weer geluiden gehoord dat ze nog op wat voor manier wel mee gaan helpen maar geen functie meer binnen het bestuur gaan vervullen. Als je eenmaal met het priegelvirus besmet bent, kom je er niet vanaf. Nogmaals bedankt Ebel & Gerda

Het is al een paar keer gezegd tijdens de priegelweek maar we willen het zo ook nog een keer doen. We willen iedereen die op wat voor manier dan ook heeft meegeholpen heel erg bedanken. BEDANKT !!!

Zonder zoveel vrijwilligers kunnen wij geen Priegeldörp maken. Er deden dit jaar 144 kinderen mee. Dit was voor Priegeldörp een record. Maar dit betekent meer groepjes dus meer leiding en u raad het al meer vrijwilligers. Maar niet alleen voor de groepjes maar ook om de hutten te bouwen en weer mee helpen af te breken en zoveel andere dingen. Meer hutten dus meer …

We zeggen het zo vaak maar: ZONDER AL DEZE VRIJWILLIGERS IS ER ECHT GEEN PRIEGELDÖRP !!!

Wij als bestuur kunnen terug kijken op een mooi, gezellig, Hollands, geslaagd KINDERFEEST.

foto’s Martin Baar
tekst Brenda Heun

Dorpsagenda