Kerstshow Spijk 2018 “sfeervol en inspirerend”

Kerstshow Spijk  “sfeervol en inspirerend”
van 13 t/m 24 december  ( 4 koopavonden tot 20.00 uur )

Locatie :  Bloemenshop 3Borg Spijk met groot kerstplein  , Schoolstraat 1 te Spijk

Kerstshow Spijk gaat van start en wel op donderdag 13 december, met feestelijke openingsavond van 16.00 uur tot 21.00 uur. Deze avond zal zich in een winters decor afspelen. Op deze avond zijn we zeer vereerd dat de ook de kerstman aanwezig is. Nieuw dit jaar is een groot kerstplein met een super grote kerstboom die sfeervol verlicht zal zijn. Tijdens de kerstshow zal de Schoolstraat afgesloten zijn voor autoverkeer. De kerstshow heeft  een breed assortiment waar van alles te koop is, o.a mooie eigengemaakte kerstarrangementen, glaswerk, rietwerk en leuke trendartikelen. Scherpe aanbiedingen zullen niet ontbreken. Ook dit jaar hebben wij weer een diversiteit aan kerstbomen van groot tot klein zoals de super kwaliteits Nordmann bomen.

Op dinsdagavond 18 december is er een kerst verrassingsworkshop. ( er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, info Bloemenshop 3Borg Spijk 06-57551146 )

Ook dit jaar zijn er weer de sfeer kaarsjes avonden en wel op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 december. Op vrijdag 21 december zal er tijdens de sfeer- en kaarsjes avond een extra optreden zijn van de zanger Stevan Bloema . Hij treed op rond de klok van 19:15 uur. Tijdens de kerstshow Spijk 2018 zullen er diverse activiteiten plaats vinden.

Bezoek de “sfeervolle en inspirerende” kerstshow van Bloemenshop 3Borg Spijk  onder het genot van een kop koffie, thee of warme chocolademelk in een verwarmde ruimte.

U bent van harte welkom!

Ron en Klaas-Jan
Bloemenshop 3Borg Spijk