Heeft u nog een idee?

In maart dit jaar vroegen wij een ieder in Spijk, die ideeën had voor het dorpsbudget, een aanvraag in te dienen. Op korte termijn zouden we dan een bijeenkomst gaan plannen. Helaas hebben we dit jaar erg weinig ideeën binnen gekregen, het geld dat gevraagd werd voor de ingediende ideeën bleef dan ook ruim binnen het budget. Een bijeenkomst plannen had dit jaar daarom geen zin. De aanvragers die hun idee hebben ingediend hebben inmiddels geld ontvangen om hun idee uit te voeren. Aan het eind van het jaar krijgt u hierover, zoals gebruikelijk, een verslag van ons.

Heeft u nog een idee?
Er zit nog geld in de pot van 2018. Het zou zonde zijn als dit aan het einde van het jaar weer teruggestort moet worden naar de gemeente Delfzijl. Wij als dorp hebben er dan geen invloed meer op en weten niet waar de gemeente het overgebleven geld aan gaat besteden.
Dus heeft u nog een idee dan kunt u ons mailen dorpsbudget@spijk.net, ook voor vragen kunt u ons altijd mailen. Wij zien uw idee inclusief een begroting (kosten) graag tegemoet. Voor de voorwaarden verwijzen we u door naar www.delfzijl.nl

Kitty en Linda
commissie dorpsbudget