Alpha-cursus in Spijk

Vanaf donderdag 13 september willen we met een groepje mensen (Spieksters), uit verschillende kerken, in Spijk een Alpha-cursus opzetten. Een Alpha-cursus is een serie avonden waarin mensen die geen christelijke achtergrond hebben, of die hun basiskennis over het christelijk geloof eens willen opfrissen, op een ontspannen en vrijblijvende manier kennis kunnen maken met het geloof. Er zitten geen verplichtingen aan vast, je hoeft geen lid van een kerk te zijn of heel veel van de Bijbel te weten. Je bent gewoon welkom zoals je bent. We gaan eerst gezellig met elkaar eten, en dan gaan we met elkaar in gesprek.

Misschien ben je zelf geïnteresseerd om mee te doen, of ken je iemand die wel geïnteresseerd zou kunnen zijn? Laat het dan weten aan Roeli Wijngaard (harryroeli@home.nl) of Jake Schimmel (ds@jakeschimmel.nl, 0596-858923)

Kijk hier ook een filmpje over hoe een deelnemer de Alpha-cursus heeft ervaren:

https://www.youtube.com/watch?v=Sx_i-BLgNmI

Jake Schimmel