Afsluiting schoolseizoen peuteropvang ’t Hummelhoes

Afgelopen vrijdag hebben de kinderen van peuteropvang ‘t Hummelhoes een leuke ochtend gehad in speeltuin de Knoll’n Toen. Ze hebben fijn kunnen spelen en werden ondertussen door Hans de Troubadour muzikaal vermaakt met leuke liedjes. Het was een gezellige ochtend die werd afgesloten met een ijsje! Nu is het vakantie en gaat iedereen genieten van het vrij zijn en hopelijk nog steeds veel zon.

Een aantal kinderen hebben afscheid van de peuteropvang genomen en gaan naar de basisschool, een volgende stap in de grote wereld. Maar gelukkig blijven er ook nog een aantal kinderen ‘t Hummelhoes bezoeken, daarbij is er ruimte voor nieuwe kinderen. Vanaf 2 jaar kunnen de jongsten instromen in een groep met leeftijdsgenoten en meegenieten van een leuk en vooral ook leerzaam programma.

Interesse? – Loop gerust eens binnen, dit kan weer vanaf 5 september: op de woensdag of vrijdagochtend van 08.30 tot 11.30 uur.
“t Hummelhoes” (Kids2B)
Ubbenasingel 46 Spijk
06-52747987

Hopelijk tot ziens,
groet juf Karin